De TT-Run heeft meerdere acties wat betreft kortingscodes. Lees hieronder over die verschillende acties en de actievoorwaarden. 


De algemene voorwaarden van een kortingscode zijn dat een code eenmalig te gebruiken is voor één inschrijving. De codes gelden alleen voor inschrijvingen en niet voor de andere producten die de TT-Run aanbiedt. Er wordt geen korting met terugwerkende kracht verleend. 


Om een kortingscode te activeren tijdens de inschrijving staat er in het inschrijfformulier 'Heb je een kortingscode?'. Hier kan de code ingevuld en geactiveerd worden. Indien de code geldig is, wordt het bedrag aangepast. 


Actie; oud-deelnemers
Deelnemers die vorig jaar hebben meegedaan, krijgen 20% korting op de volgende inschrijving. Deze korting staat in één van onze nieuwsbrieven. Als dit niet gelukt is, dan kan de organisatie van de TT-Run dit checken. Neem hiervoor contact op via het 
Contactformulier


Actie; Run2Day Assen
Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen (t.w.v. 100 EUR) bij Run2Day in Assen kunnen deelnemers een kortingscode krijgen voor een TT-Run startnummer t.w.v. 25 EUR. Deze korting kan ook ingevoerd worden bij het inschrijfformulier en wordt vervolgens verrekend. 


Al ingeschreven voor de TT-Run? Met een bewijs van de bevestigingsmail van inschrijving krijgen deelnemers bij Run2Day 25 EUR korting op hardloopschoenen. 


Voor deze actie gelden een aantal actievoorwaarden:

  • De actie is alleen van toepassing in de Run2Day winkel in Assen.
  • De korting is één keer toepasbaar per inschrijving per persoon.
  • De actie loopt tot 10 juni.
  • De kortingsactie is alleen geldig bij besteding van 100 EUR of meer. 
  • Er wordt geen geld terugbetaald (bijv. bij gebruik eigen chip). 


Overige acties

Gedurende het jaar heeft de TT-Run meerdere acties op de verschillende (social media) kanalen. Houd hiervoor de nieuwsbrief, Facebook en Instagram in de gaten.