Het annuleren van de inschrijving kan bij de TT-Run altijd. Hieronder staat uitgelegd waarom er wel of niet recht is op (gedeeltelijke) restitutie van het inschrijfgeld. Om een inschrijving te annuleren, kan er een annuleringsverzoek verstuurd worden naar onze klantenservice. 


De TT-Run is geen product op zich en in de wetgeving (rondom aankoop op afstand) valt dat dan ook niet onder bedenktijd. Voor meer informatie hierover kan de Consuwijzer geraadpleegd worden. Uiteraard snappen wij bij de TT-Run dat deelnemers zich met goede bedoelingen inschrijven, maar soms door omstandigheden toch niet kunnen deelnemen. Daarom kan er tot de derde vrijdag van mei geannuleerd worden inclusief restitutie van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort op de rekening, minus de annuleringskosten (5 EUR). 


Om het inschrijfgeld terug te kunnen storten, heeft de TT-Run de volgende gegevens nodig:

  • Rekeningnummer (IBAN).
  • Woonplaats rekeninghouder.
  • Naam rekeninghouder.
  • Bank rekeninghouder.
  • Voor- en achternaam van de ingeschreven deelnemer inclusief inschrijfnummer.


Wanneer de TT-Run deze gegevens heeft ontvangen wordt de betaling periodiek uitgevoerd, binnen uiterlijk 5 werkdagen.


Let op; annuleringen ná de derde vrijdag van mei hebben, conform de algemene voorwaarden, geen recht op restitutie van het inschrijfgeld. Dit komt, omdat daarna het startpakket van elke deelnemer wordt gepersonaliseerd. Alle voorbereidingen zijn getroffen en het proces van personaliseren, drukken en inpakken is gestart en kan niet meer aangepast worden. 


Mochten deelnemers de behoefte hebben om de optie tot annulering langer open te houden, dan kan dit aangegeven worden op het online inschrijfformulier. Voor het bedrag van 2,50 EUR is er de mogelijkheid om tot 10 juni te kunnen annuleren.