Inschrijven kan alleen online, via de website. Op de dag zelf worden geen startpakketten verkocht. 


Recreanten en overige individuele inschrijvingen betalen achteraf direct per iDeal (je wordt na bevestiging van je inschrijving doorverwezen).

Bedrijven, verenigingen en groepen hebben een teaminschrijving. Dit betekent dat een persoon eerst een teaminschrijving aanmaakt. Daarmee ben je beheerder, contactpersoon en verantwoordelijke namens de groep die je inschrijft. Inschrijving van groepsleden (teams) gebeurt na ontvangst van de bevestigingsmail aan de contactpersoon. Groepen betalen per factuur.


Betaling niet gelukt? 
Voor recreanten en individuele inschrijvingen wil het nog wel eens gebeuren dat iDeal net op het moment dat je inschrijft niet werkt of dat er een technisch mankement of storing is bij iDeal of in de software. Mogelijk heb je net de benodigdheden voor betaling niet bij de hand. Geen probleem! Wat de reden van een onbetaalde inschrijving ook is de betalingsverplichting blijft natuurlijk wel van kracht (zolang je niet annuleert of tijdig hebt geannuleerd). Stuur een mail naar onze klantenservice of maak rechtsboven in beeld een ondersteuningsticket aan en we sturen je de betaalinstructie toe.