Hieronder staat schematisch weergegeven op welk tijdstip de startpakketten voor de verschillende onderdelen opgehaald kunnen worden. Locatie kan men zien op de plattegrond(Locatie Pitboxen staat aangegeven met nummer 4, locatie Riders Room staat aangegeven met nummer 3)


OnderdeelTijdstipLocatie
Alternatieve TT-Run08.45 - 09.45Pitboxen
Mini TT-Run10.30 - 11.15Ridersroom
Reguliere TT-Run11.00 - 13.15Pitboxen


De startnummers zijn persoonsgebonden en dat betekent voor de reguliere TT-Run dat iedere deelnemer zijn of haar eigen startnummer op moet halen. Voor kinderen onder de 18 jaar geldt dat ouders het startnummer op moeten halen. Voor het ophalen van het startnummer is de bevestigingsmail benodigd. Na de online inschrijving krijgt iedere deelnemer een bevestigingsmail, daarin staat het persoonlijke startnummer. Mocht een deelnemer het startnummer niet meer weten, dan kan dit door de organisatie bij de Pitboxen opgezocht worden. 


Voor de Alternatieve TT-Run geldt dat de startnummers op twee manieren opgehaald kunnen worden. Deelnemers die zichzelf online hebben aangemeld, kunnen op bovenstaande wijze hun startnummer ophalen. De sociaal-maatschappelijke organisaties die deelnemen, kunnen voor hun cliënten de startnummers ophalen. Deze liggen op naam van de organisatie bij de Pitboxen klaar. 


Wil je op de dag van de TT-Run niet lang in de rij staan om je startpakket op te halen? Dan is er de optie om het startpakket op te halen bij Run2Day Assen. Deelnemers dienen dit aan te geven bij het online inschrijven. Begin juni liggen de startpakketten klaar bij Run2Day in Assen, deze kunnen uiterlijk de donderdag vóór de TT-Run opgehaald worden. De deelnemers dienen hiervoor wel een bewijs van inschrijving (bevestigingsmail) te laten zien. Vergeet je het startpakket daar toch op te halen? Dan ligt het klaar op de dag zelf. 


Waar bestaat een startpakket uit?

Een startpakket voor de TT-Run geeft de deelnemers exclusief toegang tot het heilige asfalt met een startnummer als racelicentie en daarnaast de tijdsregistratie, natuurlijke brandstof (finishdrankje) en een memorabele herinnering (medaille). Voor alle bezoekers en deelnemers zijn het parkeren, de toegang tot het TT-Circuit, de sanitaire voorzieningen en het entertainment- en belevingsprogramma gratis. 


Voor informatie over de startpakketten van de bedrijvenloop kunt u hier terecht: Startpakketten Bedrijvenloop