Reguliere TT-Run
De inschrijving voor de reguliere TT-Run kan via de website. De inschrijving gaat open in februari. Let op; inschrijving op de dag zelf is niet meer mogelijk! Het online inschrijven voor de TT-Run kan via de volgende link: Inschrijving reguliere TT-Run. Bij het inschrijven kan er ingevuld worden: afstand, onderdeel en tijdsregistratie van de chip. 


Alternatieve TT-Run

De inschrijving voor de Alternatieve TT-Run kan via de website. Sociaal-maatschappelijke organisaties die willen deelnemen aan de Alternatieve TT-Run kunnen zich melden bij de organisatie via de mail. Zij hoeven niet iedere deelnemer apart te opgeven, maar dit kan in overleg met de organisatie van de TT-Run. Let op; inschrijving op de dag zelf is niet meer mogelijk!


Mini TT-Run

De inschrijving voor de Mini TT-Run kan via de website. De inschrijving kan via de volgende link: Inschrijving mini TT-Run. Let op; inschrijving op de dag zelf is niet meer mogelijk! Er wordt door de TT-Run niet meer gewerkt met een na-inschrijving. Alle kinderen die willen deelnemen aan de Mini TT-Run dienen zich in te schrijven via de website. 


Wijzigen inschrijving

Het is niet mogelijk om de afstand of het onderdeel van de inschrijving te wijzigen. Het wijzigen hiervan, zal betekenen dat de gehele inschrijving geannuleerd zal moeten worden en er opnieuw ingeschreven moet worden. 


Bij de TT-Run vinden we het niet erg als deelnemers ervoor kiezen om een andere afstand te lopen dan ze gekozen hebben. Wel heeft dit voor de deelnemer zelf consequenties wat betreft de tijdsregistratie. Dit kan ervoor zorgen dat bij de einduitslag er 'Did Not Finish' (DNF) komt te staan of dat een extra ronde niet getimed wordt. Zonder wijziging door te hoeven voeren, kunnen deelnemers dus (kosteloos) hun eigen afstand kiezen. Dit heeft echter gevolgen voor de uiteindelijk stand. Mocht u wel graag meedoen voor de einduitslag, dan zult u uw inschrijving moeten annuleren en opnieuw moeten aanmelden.


Inschrijving inzien
Aan de hand van de bevestigingsmail kan je de voltooiing van je inschrijving controleren. In deze bevestigingsmail staan de inloggegevens waarmee er ingelogd kan worden op de 
Website van de TT-Run. Inloggen kan met gebruikersnaam (of e-mail) en het wachtwoord die zich in de bevestigingsmail bevindt. De onderdelen kunnen op die manier gewijzigd worden, meer informatie over het wijzigen van een inschrijving staat hierboven.