Het TT Circuit is erg groot en heeft meerdere toiletvoorzieningen.

• Na binnenkomst ter hoogte van het tankstation aan de achterzijde (voorbij het tankstation, rechtsaf en bijna direct weer rechtsaf).
  • Na binnenkomst rechtdoor richting de VIP Rooms voorbij het hek linksaf.
  • In het Paddock Restaurant bij binnenkomst rechtdoor op het horecaplein waar voor- en na het hardlopen een entertainment programma is met standhouders en terras. Bij de hoofd-ingang van het restaurant direct links.
  • Bij de Pitboxen, na binnenkomst rechtsaf bij het tankstation richting het afhalen van de startnummers (pitboxen) t.h.v. pitbox 20. Toegankelijk voor deelnemers.
  • Invaliden toilet is aanwezig bij de toiletvoorzieningen van de VIP Rooms. Je kunt je melden voor begeleiding/verwijzing via de lift naar het toilet bij de informatie stand op het binnenterrein.
In totaal zijn er vele tientallen WC voorzieningen. Op deze plattegrond staan de toiletvoorzieningen nogmaals weergegeven.