ONTVANGST EN INHOUD STARTPAKKETTEN

Bij binnenkomst in de Legends Club word je wederom ontvangen en verwezen naar de afhaalbalie van de startpakketten. Hier ligt jouw startpakket klaar op persoonsniveau.

Bedrijvenloop deelnemers hebben een aangepast programma met extra service, hospitality en horeca-voorzieningen. Vanaf de ontvangst bij de "VIP & Business" word je welkom geheten door onze gastdames. Na ontvangst van je toegangsbewijs (keycord met businesscard) word je door de Gridgirls begeleidt naar de Legends Club.


In je startpakket zit een welkomstbrief met instructie voor je startnummer en chip. Lees deze goed door

(Optioneel) consumptiemunten voor een drankje (bier, fris en/of wijn) voor een gezellige nazit. Organisaties met maatwerk inclusief horeca op nacalculatie ontvangen een (gekleurd) polsbandje.

De startpositie van de bedrijvenloop is recht achter de wedstrijdtop voor de ultieme beleving. 

Voor meer info over de start van bedrijvenloop op de dag zelf vind je hier.


WELKE HAPJES ONTVANGEN WE EN WANNEER?

Elk team ontvangt een schaal met hapjes (indien aangegeven bij de inschrijving) na afloop van de TT-Run. De hapjesscha(a)l(en) kun je afhalen bij de uitgifte balie zodra je team compleet is. Er is keuze uit verschillende horeca arrangementen.

Op basis van vrije uitgifte gaat TT Horeca nog met bittergarnituur rond bij de bedrijvenlopers in de Legends Club. De uitgifte van bittergarnituur gebeurd na de finish van de TT-Run.


Heb je meer vragen over de bedrijvenloop? Klik dan hier om contact met ons op te nemen zodat wij jou zo snel mogelijk kunnen helpen met je vragen.