!INSCHRIJVING MINI TT-RUN GAAT BINNENKORT OPEN!

Wil je een mailtje ontvangen? Wij sturen je eenmalig een mailtje wanneer de inschrijving Mini TT-Run opengaat. Klik op de volgende link: Stuur mij een REMINDER!


Informatie Mini TT-Run 

Leerlingen van de basisscholen (groep 1 t/m groep 8) in en om Assen kunnen deelnemen aan alle zes hardloopevenementen die onder Rabobank Scholencompetitie AssenRuns vallen. Aan het einde van het schooljaar zal, na afloop van de 'Mini TT-Run', de uiteindelijke Top-3 bekend gemaakt worden. Vervolgens vindt er een aparte prijsuitreiking plaats voor de winnende scholen. Daarbij wordt ook de leerling gehuldigd die het meeste heeft bijgedragen aan het resultaat van zijn/haar school. De afstanden zijn:


Groep: 1 en 2: One Lap = 500 m. =1 rondje om de pion

Groep: 3,4 en 5: Two Laps = 1000 m.  = 2 rondjes om de pion

Groep: 6,7 en 8: Three Laps = 1500 m. = 3 rondjes om de pion 


Verwachte starttijd: 11.30. Houdt social media in de gaten, tijden kunnen eventueel wijzigen. 


Meedoen Mini TT-Run zonder Rabobank Scholencompetitie AssenRuns

Doet jouw school niet mee met Rabobank Scholencompetitie AssenRuns? Ook andere basisschoolleerlingen kunnen deelnemen aan de Mini TT-Run. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier (zie onderste regel). Je krijgt van ons de informatie hoe je moet aanmelden voor de Mini TT-Run. Dit zijn andere stappen dan hieronder wordt besproken. Wij helpen je verder.


Wat kost het?

Niets! Er zijn geen kosten verbonden aan de Mini TT-Run. Deze Run wordt gefinancierd door Rabobank AssenRuns. Deelname moet men wel ruim van te voren melden. Zie onderstaande alinea. 


Aanmelden Mini TT-Run

De startnummers van de kinderen worden rond de basisscholen van Assen verspreid. Kinderen kunnen dit meenemen naar huis, waarna ouder/verzorger het startnummer dient te activeren. Er zijn geen kosten verbonden aan de Mini TT-Run. LET OP: Een startnummer betekent nog niet dat uw kind automatisch meedoet. Via de TT-Run website, dient de persoonlijke code (die weergegeven staat op het startnummer) geactiveerd te worden. Pas dan wordt de klas, chip en uiteindelijke tijd gekoppeld aan zijn/haar naam. Een ouder of verzorger dient dit online te activeren. Op de dag zelf (22 juni, tijdens het evenement) worden geen extra inschrijvingen aangenomen. Dit betekent dat de chip niet gekoppeld is aan een kind en er dus geen tijdregistratie mogelijk is. De ouders of verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor de registratie. Wanneer de aanmelding gelukt is, ontvangt men een bevestigingsmail. Op de dag zelf, kan een ouder of verzorger het startpakket ophalen. Waar en hoe laat? Zie: Hoe laat kan ik mijn startnummer ophalen? 

Aanmelden TT-Mini + Rennen voor het Hartfonds

Kinderen kunnen ook deelnemen aan de TT-Mini en het Hartfonds steunen. Sinds 2019 heeft de Mini TT-Run een leuke samenwerking met het UMCG Hartfonds, die onderzoek doen naar hart-revalidatie. Scholen en/of klassen kunnen een kleine bijdrage leveren door de leerlingen gesponsord laten lopen. In ruil daarvoor kunnen ze een gastcollege krijgen van een echte UMCG onderzoeker bij hun op school. Alle basisscholen van Assen en omstreken hebben een brief ontvangen met informatie. Niets ontvangen? Klik op de volgende link voor de brief: Brief basisscholen UMCG Mini TT-Run 

Meer weten over het Hartfonds? Check: de UMCG Hartfonds Facebook-pagina. 


Vragen? 

Lukt het niet om aan te melden? Of heb je overige vragen? Neem contact op via het contactformulier