Heb je een kortingscode ontvangen? 

Deze kun je activeren tijdens je inschrijving op de TT-Run website. Wanneer je naar beneden scrolt (bij de inschrijf-pagina) zie je de blauwe balk met de vraag: ''Heb je een kortingsbon?''. Hier kun je de couponcode activeren, klik daarna op toepassen. Indien de code geldig is, wordt het bedrag aangepast. 


Wat zijn de algemene voorwaarden?

Als je een code hebt ontvangen kun je deze eenmalig gebruiken, per inschrijving. Code geldt alleen voor inschrijving, niet voor andere producten die TT-Run aanbiedt.  Met terugwerkende kracht wordt geen korting verleent. Actie: Oud-deelnemers

Heb jij vorig jaar meegedaan? Dan krijg je 20% korting voor je volgende inschrijving. Je hebt deze korting ontvangen in een van de nieuwsbrieven. Toch niet gelukt? Wij checken het voor je. Neem contact op via het contactformulier op onze website, of klik rechtsboven op 'nieuwe ondersteuningsticket'. 


Actie: Run2Day Assen

Wil je een gratis startnummer voor de TT-Run? Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen (t.w.v. €100,-) ontvang je tijdens het afrekenen een kortingscode voor een TT-Run startnummer t.w.v.  €25, die je kunt invoeren op de TT-Run website. De korting wordt direct verrekend tijdens het inschrijven.


Heb je al ingeschreven voor de TT-Run? Dan kun je bij Run2Day Assen een print van je inschrijf-bevestigingsmail laten zien. Of laat de bevestigingsmail zien via je mobiele telefoon bij een van de medewerkers. Je ontvangt dan €25,- korting op een paar hardloopschoenen. 


Actievoorwaarden:

-Actie is van toepassing op Run2Day winkel te Assen.

-Korting is maximaal éen keer per inschrijving/persoon van toepassing.

-De actie loopt tot 10 juni

-Korting is van toepassing bij een besteding van minimaal  € 100 per paar schoenen

-Er wordt geen geld terug verrekend of terug betaald (bv. bij gebruik van eigen chip)


Actie: Januari Afgelopen

In januari kunnen TT-Runners zich inschrijven met 10% korting (-€2,50). Kortingscode staat vermeld op onze Facebook. Deze is geldig t/m 31 januari. 


Actie: Overige acties

TT-Run heeft meerdere acties die verspreid zijn over verschillende kanalen (Nieuwsbrief/Facebook/Instagram). Houdt daarom de kanalen goed in de gaten. Actievoorwaarden worden duidelijk bekend gemaakt.