Wil je controleren of je (correct) ingeschreven staat? Na de inschrijving heb je op het opgegeven mailadres een bevestiging ontvangen. Hierin staan je inloggegevens.

Je kunt dan inloggen met je gebruikersnaam (of je email) en het wachtwoord uit de bevestigingsmail.

De link naar het account is: https://tt-run.com/mijn-inschrijvingen/ Ook op de TT-Run website www.tt-run.com staat rechts-bovenin 'inloggen'.

-Onderdelen kun je wijzigen en inkijken via je account

-Afstand nog wijzigen? Lees eerst dit goed door: kan ik mijn onderdeel afstand wijzigen?

-Overige wijzigingen neem contact op via het contactformulier, wij zullen ons best doen, je zo snel mogelijk te beantwoorden