ONTVANGST 11.00 - 13.00 UUR : 

Bedrijvenloop deelnemers hebben een aangepast programma met extra service, hospitality en horeca voorzieningen. Vanaf het ontvangst bij de "VIP & Business" word je welkom geheten door onze gastdames. Na ontvangst van je toegangsbewijs (keycord met businesscard) word je door de Gridgirls begeleidt naar de Legends Club. 


LEGENDS CLUB 11.00 - 16.30 UUR :

Welkom in de Legends Club, ons sfeervolle VIP & Business restaurant. Gelegen op de eerste verdieping en pal tegenover de hoofdtribune, heeft u hier een schitterend zicht op de start/finish lijn van het circuit met een geweldig mooi panoramaterras waar je tevens de fameuze Geert Timmer bocht kunt zien. Traditioneel valt in deze laatste bocht vaak de beslissing van menig wedstrijd. De Legends Club heeft eigen sanitiair- en toiletvoorzieningen. 


AFHALEN STARTPAKKETTEN 11.00 - 13.00 UUR :

Bij binnenkomst in de Legends Club wordt je wederom ontvangen en verwezen naar de afhaalbalie van de startpakketten. Hier ligt jouw startpakket klaar op persoonsniveau. 


WAT ZIT ER IN HET STARTPAKKET?


  • In je startpakket zit een welkomstbrief met instructie voor je startnummer en chip. Lees deze goed door. 
  • (Optioneel) consumptiemunten voor een drankje (bier, fris en/of wijn) voor een gezellige nazit. Organisaties met maatwerk inclusief horeca op na-calculatie ontvangen een (gekleurd) polsbandje.

STARTVAKKEN OPEN OM 13.00 UUR :
Via het binnenterrein kun je vanuit de Legends Club uitgang rechtsaf de galerij door naar het eerste trappenhuis aan de linkerzijde. Op de begane grond loop je terug naar het binnenterrein en voor het tankstation linksaf richting het Parc Fermee. Voorbij het horecaplein is het tweede hek geopend voor bedrijvenlopers.

2JOIN ENTERTAINMENT EN WARMING UP PROGRAMMA 13.00 - 13.30 UUR :
Om 13.00 uur start het programma voor de startgrid (startvakken) met interviews en verslaglegging door Eurosport MotoGP verslaggever Diederick de Vries. Entertainment en DJ worden vanaf het podium verzorgd door 2JOIN en om 13.15 uur start een warming up van Jan Postema (Assen). De laatste minuten wordt de line up ingezet door de 2JOIN DJ Arnoud waarna het startschot tegelijk met het groensein van de officiële startlichten valt voor jouw race achter de safety car!

START TT-RUN 13.30 UUR!

WELKE HAPJES ONTVANGEN WE EN WANNEER?
  • Elk team ontvangt een schaal met hapjes na afloop van de TT-Run (omstreeks 13.45 uur). De hapjesscha(a)l(en) kun je afhalen bij de uitgifte balie als je team compleet is. 
  • Op basis van vrije uitgifte gaat TT Horeca nog met bittergarnituur rond bij de bedrijvenlopers in de Legends Club. De uitgifte van bittergarnituur gebeurd na de finish van de TT-Run.

TEAMFOTO 11.00 - 16.00 UUR : 
Voor een blijvende herinnering aan de TT-Run kun je (vrijblijvend) een teamfoto laten maken. Deze foto wordt na afloop (gedeeltelijk) gepubliceerd en digitaal verstrekt aan de betreffende teams (contactpersonen). Sinds 2016 zijn er vernieuwde teamfoto's opties. Naast een teamfoto op het officiële bordes (max 1 team per foto vanwege veiligheid max. belasting bordes) is het ook mogelijk zelf een leuke plek uit te zoeken. Een mobiel team van fotograaf en teambegeleider legt jouw team(s) vast op het belevingsmoment en locatie die jezelf wenst.