Het afhalen van startnummers gebeurt bij de Pitboxen. Een extra beleving om bij het afhalen even een kijkje te nemen in Pitboxen en het Paddock waar de MotoGP haar hospitality al opbouwt.


Hoe het werkt!


  • Wie mag het startnummer ophalen? Een startnummer is een persoonsgebonden product. Dit betekent ook dat jezelf je eigen startnummer moet ophalen. Ouders van kinderen onder de 18 jaar mogen de deelnemer vertegenwoordigen.
  • Heb ik een afhaalbewijs nodig? Startnummers worden grotendeels "ter goede trouw" uitgereikt. De medewerkers bij de uitgifte startpakketten kunnen steekproefgewijs om een inschrijf- afhaalbewijs of identiteitsbewijs vragen. Een inschrijf- afhaalbewijs is een bevestigingsmail, een printscreen van het klantaccount met startnummer. Alle bewijzen mogen zowel digitaal (vb. op telefoon) als hardcopy getoond worden.
  • Hoe weet ik mijn startnummer? Na je inschrijving heb je een bevestigingsmail ontvangen met inloggegevens voor je klantaccount. Je kunt hier je eigen inschrijving vinden en van je eventuele maatje, die je met dit klantaccount (mailadres) hebt ingeschreven. 
  • Zijn er startlijsten beschikbaar als ik mijn startnummer onverhoopt niet weet? Ja voor elk onderdeel/afstand zijn op achternaam gesorteerde lijsten beschikbaar bij de crowdmedewerkers voor de Pitbox.