Startnummers kun je ophalen in de Pitboxen op het TT Circuit. Zodra je het TT Circuit bereikt wordt je opgevangen door de verkeersregelaars en begeleidt naar een parkeerplek. Je bent dan vlakbij de hoofdingang van het TT Circuit waar Gridgirls je welkom heten en een plattegrond uitreiken waarop je alle informatie vindt die je nodig bent. Op het TT Circuit is aparte routing (borden) aangebracht die je verwijzen en zodra je op het binnenterrein bent staan onze crowdmedewerkers je ook graag te woord om je te helpen bij eventuele vragen.

Fotobron Pitbox: Rolflex.com

Klik hier voor de plattegrond.

AFHAALTIJDEN VAN DE STARTPAKKETTEN:

Alternatieve TT-Run (TT Handbike, TT Skate en Alternatieve TT) :
09.00 - 09.45 UUR (10.00 UUR START) PITBOX
Mini TT-Run (gratis deelname)
(Assen Runs basisscholen competitie)
09.30 - 11.00 UUR (11.30 UUR START) RIDERSROOM
TT-RUN (Alle onderdelen / afstanden)11.00 - 13.15 UUR (13.30 UUR START) PITBOX

LET OP: KOM OP TIJD!

De organisatie zet zich in om iedereen snel een startnummer te kunnen uitreiken. Maar dat kunnen we niet realiseren zonder jullie zelf. Als je op tijd komt is er nog genoeg entertainment en kun je het TT Circuit historie en de MotoGP beleving ontdekken met de checkpoints (achterkant van de plattegrond).